Tuesday 21 January 2014

The Englishman is featured on My Reading Corner


The Essex Reader has written a lovely review of The Englishman and I thought I'd share with you the blog post. Go over to My Reading Corner where you'll also find many other good reads reviewed.

Talking of Goodreads, don't forget to enter into the FREE Giveaway of the paperback copy of The Englishman. The competition closes at midnight on 31st January 2014.

2 comments:

morsmaikku said...

Hei Helena!

Löysin juuri blogisi, ja koska olet käytännössä katsoen toteuttanut minun tulevaisuudensuunnitelmani, ajattelin lähestyä näin kommentin kautta ja kysellä vähän urastasi, mikäli se sinulle sopii.

Olen maisterintutkintoa suorittava englannin kääntäjä, joka harrastaa kirjoittamista ja toivoo voivansa muuttaa Iso-Britanniaan näiden opintojen jälkeen voidakseen opiskella käsikirjoittamista/luovaa kirjoittamista siellä päässä. Toivon myös saavani englanninkieliselle romaanikäsikirjoitukselleni agentin ja kustantajan nimenomaan sieltä. Sanot blogisi tiedoissa, että olet toiminut kääntäjänä myös siellä asuessasi, jopa BBC:lle - onko kieliparinasi ollut suomi-englanti vai joku muu? Miten onnistui töiden löytäminen?

Jos olet tehnyt matkastasi Iso-Britanniaan ja elämäsi asettumisesta uomiinsa jo blogikirjoituksen, voit toki vastata vain linkin antamalla. Mutta kuulisin joka tapauksessa mielelläni siitä, miten kirjoittamisesta innostunut suomalainen kääntäjä on saanut ns. jalkansa ovenväliin ja elämänsä toimimaan Iso-Britannian markkinoilla.

Kiitos jo etukäteen!

-S.

Ps. Onnea muuten urasi johdosta, en malta odottaa, että saan kirjasi käsiini, kuulostavat sangen hyviltä! :)

Unknown said...

Hei S!

Kiitos lämpimistä sanoista! Vastaus sinulle tulisi olemaan aika pitkä ja kun blogini on englanninkielinen, en mielellään vastaa tässä. Lähetä mulle sähköpostia helenahalme at me dot com.

Terveisin,

Helena